Menü

(36) 70/334 6837

Kitüntetést kapott az egyesületünk

Kitüntetést kapott az egyesületünk

kategória: Bajai Polgárőr Egyesület

A Bajai Polgárőr Egyesület a 2018. évben újra elnyerte az Év Polgárőr Egyesülete kitüntető címet.

Az egyesület történetében 3. alkalommal nyerte el ezt a kitüntető címet, melyet az Országos Polgárőr Szövetség vezetése ítél oda az elmúlt időszak törekvései alapján. Előszőr 2004. évben, utánna 2008. évben és most 2018-ban is átvehettük a dícséretet.

           

 

Egyesületünk szeretné megköszönni az együttműködést a társszerveknek és a partner egyesületeknek, akik célkitűzéseinkkel egyetértve, azok megvalósításában mellettünk voltak.

A 2017-2018. évben Baja Város adott otthont a XXIV. Országos Polgárőrnap és Polgárőr Lovas Szemlének, mely a legrangosabb eseménye a Polgárőrségnek. Ennek szervezésében az OPSz, a Baja Marketing Kft, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége és a Bajai Polgárőr Egyesület vett részt. A rendezvényen több, mint 5500 polgárőr és családtagja vett részt, ezzel az első helyre emelve a bajait az eddigi rendezvényekhez viszonyítva.

Egyesületünk az elmúlt évben Polgárőr Lovas Terepversenyt, Éjszakai Futóversenyt szervezett a területén az alapfeladatai ellátásán fellül.
Alapfeladataink keretében lakókörnyezetünk közbiztonságáért dolgoztunk, Baja Városhoz tartozó külterületeket jártuk óvva az ott élőket és a mezőgazdasági területeket, erdőket. Továbbá a migrációs nyomás és a körülötte kialakult helyzet miatt ezzel kapcsolatos feladatainkat sem hagytuk elvégzetlenül!

A Bajai Polgárőr Egyesület tagjai továbbra szabadidejükben, munkájuk után végzik feladataikat a lakosság érdekében.

012018-11